Jongerencoaching op maat

Als jongerencoach werk ik met verschillende coach- en hulpverleningstechnieken die ik intuïtief en op maat inzet. Ik voel wat jij nodig hebt en geef je de ruimte om aan te geven wat jij prettig vindt. Zodat we samen tot de juiste begeleiding komen. Ik werk met zowel losse sessies als langere trajecten. Mijn aanpak is een combinatie van talent- en krachtgericht coachen, systemisch werk, rouwverwerking, jongeren begeleiden naar opleiding en werk, intuïtie en levenservaring. Daarnaast ben ik prikkelstorm coach, voor het begeleiden van hooggevoelige jongeren en jongvolwassenen. Ik werk vanuit mijn hart ‘op gevoel’ en zo puur mogelijk. En geloof in de kracht van gelijkwaardigheid en eenvoud. Dus geen stijve gesprekken en moeilijke woorden, maar een relaxte, veilige setting waarin alles er mag zijn. We kunnen op school afspreken, bij je thuis of op een andere plek. Het liefst werk ik buiten, lekker in de natuur. Vandaar dat ‘natuurlijk’ in mijn bedrijfsnaam terugkomt.

Jouw leven gaat om jou

Het startpunt van jouw veranderingsproces is dat je gaat beseffen dat jouw leven om jou gaat. En elke gewenste verandering eerst in jezelf begint. Jij bent de enige die kan voelen wat je nodig hebt en de juiste keuzes voor JOU kunt maken. Soms lukt dit niet alleen en heb je hierbij hulp nodig.

Ik begeleid je graag in jouw proces, door jou écht te zien en horen. Ik luister naar jou zonder oordeel en help je om jezelf terug te vinden. Zodat je vanuit je eigen kracht nieuwe inzichten in jezelf kunt vinden. En ik leer je omgaan met obstakels in je leven. Tegenslagen en levenslessen zullen blijven komen, horen bij het mens-zijn. Het grote verschil is hoe je ermee omgaat. Kies je voor slachtofferschap of kracht?

Begeleiding hoogsensitiviteit en overprikkeling

Als je hoogsensitief bent komen er meer prikkels bij je binnen. Prikkels zijn informatie die je via je zintuigen binnenkrijgt. Deze komen ook harder binnen als je hooggevoelig bent. Waardoor je meer kans hebt op overprikkeling en overbelasting van je zenuwstelsel. Overprikkeling kan allerlei klachten geven, zoals hoofdpijn, buikpijn, onrust, moeite om te concentreren en te focussen, angst en paniek, stress, black-outs, vermoeidheid, huilbuien, boze buien, etc. Je kunt op verschillende manieren overprikkeld raken.

Kracht- en talentgericht

Ik laat jou je kracht en talenten weer voelen. We zijn veel krachtiger dan we denken. En hebben allemaal – jij dus ook – unieke talenten. Soms komen deze niet helemaal uit de verf in je opleiding of baan. Dat kan verschillende redenen hebben. Je zit niet op de juiste plek of houdt nog vast aan sociaalwenselijke hokjes, kaders of verwachtingen van anderen.

Werkwijze

  • Je kunt mij rechtstreeks benaderen (zonder verwijzing van de huisarts), via een PGB-traject van de gemeente of op advies van je school
  • Aanmelden of meer informatie opvragen: via het contactformulier op mijn website, telefonisch en per e-mail
  • Intakegesprek: hulpvraag en gewenste coaching bespreken en voelen of we een klik hebben
  • Start coaching
  • Tussentijdse evaluatie (ingeval van een langer traject)
  • Eindgesprek (ingeval van een langer traject)